Nyhed nr. 1

Nyhed nr. 1

Seneste nyheder og opdateringer fra MWAzone

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er med fremme i spidsen inden for total og out-source af IT og kommunikationsløsninger. Med fokus på stabilitet, sikkerhed og professional support, er vi en sikker og stabil partner for dem som ønsker den bedste platform for deres komplette IT og kommunikations løsninger.

 

Firmaet blev siftet tilbage i 2004 af Mark Weber Andersen. Dengang var fokus på hosting løsninger, men firmaet har sidehen udvidet deres produkterydelser og tilbyder i dag alt fra IT kommunikationsløsninger, hjemmesideopsætninger, integrering af Office 365 m.v.
Er du interesseret i en af vores løsninger? Så kan du kontakte os lige her.

 

MWA koncernen blev etableret i marts 2004 med henblik på at skabe branchens bedste produkt til den absolut bedste pris. MwaZone er blandt branchens hurtigst voksende webhotel-udbyder og hoster i øjeblikket hundredevis af hoteller og domæner.

 

MWA har pr. 1. februar 2007 opgraderet liniekapacitet til 2 x 400 Mbit redundante Internetforbindelser – leveret af TDC og til rådighed for MWA’s kunder. Sammen med MWA’s servere, der alle kører på nyeste Windows 2003-software eller Red Hat Linux, kan vi tilbyde en oppetid på mere end 99,9%. Alle MWA’s servere er placeret i et dertil indrettet eget serverrum med nedkøling, UPS backup-strøm og døgnovervågning.MWA koncernen beskæftiger enkelte ansatte, der udelukkende arbejder med webhosting samt udvikling af webbaserede specialløsninger.

Post Your Comment Here

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *