Flexfone

Flexfone

Flexfone er mere end en telefonløsning

Flexfone tilbyder

Flexfone er en telefoniløsning til erhvervslivet. MWAzone er authoriseret forhandler af Flexfone produktet, og kan derfor tilbyde et optimeret og effektivt system til at kommunikere med kunder og internt i virksomheden – både til browser og mobil.

Få et samlet overblik

Intelligent opkaldsfunktion

Myfone mobilapp

Ervhvervstelefoni Til enhver platform

Hurtig omstilling

Opret telefonmøder

Ring internt

Design kaldsflow

Kommunikationen i en virksomhed er essentielt for at kunne fungere. Flexfone kan hjælpe Jeres virksomhed på vej. Med den fleksible telefoniløsning har du mulighed for at lave hurtig viderestilling til dine kollegaer, se status på medarbejders tilgængelighed, og så kan du bruge MyFone appen på både mobil, fastnet og IP-telefon. Flexfone holder sig hele tiden automatisk opdateret, og så er det et meget intuitivt software, som Flexfone tilbyder. Ønsker du den bedste tilefoniløsning til dig og din virksomhed?

Mobil- og dataløsning

Priserne på vores abonnnementer er meget konkurrencedygtige sammenlignet med markedet. Ikke nok med det så tilbyder vi også SIM-kort til datadeling, så du og dine medarbejdere kan surfe og kommunikere frit mellem Jeres tablets og computere. På den måde slipper I for særskilt abonnnementer til Jeres mobiler, tablets og computere.

For kun 30kr om måneden får du og dine medarbejdere dermed en mobil løsning, som gør det nemmere at arbejde på tværs af enheder.

Er du og din virksomhed interesseret i at høre mere?

Integrér med Skype for business

Nu kan din virksomhed også integrere med Skype for Business! 

Med TDC i ryggen

Flexfone’s stærke stabile netværk er en af grundene til, at de er førerenede inden for deres branche. Flexfone benytter sig nemlig af TDCs mobilnet. Det betyder også, at vi som forhandler kan tilbyde forskellige pakker, som er tilpasset din virksomheds behov. Derudover kan du og dine medarbejdere benytte sig af muligheden for at få flere numre tilknyttet ét abonnement. Med andre ord kan du både have et fastnet nummer, privat nummer og et arbejdsnummet tilkoblet dit abonnement, og det vil kun koste dig én pris samlet.

 

Flexfone bruger EUs fair use grænse på data. Det betyder, at der er inkluderet data i EU, når du køber et abonnment. Hvis du skulle få brug for mere data end hvad din pakke tilbyder, er der mulighed for at tilkøbe ekstra nemt og gnidningsfrit. Til pakkerne kan du også tilkøbe et SIM-kort til kun 30,- pr mdr.

Flexfone og MWAzone samarbejdet

sikrer den bedste løsning

Som authoriseret forhandler af Flexfone, kan MWazone tilbyde den bedste telefoniløsning til dig og din virksomhed. Er du interessert i at høre mere om Flexfone platformen, er du velkommen til at skrive til os nedenfor.

4 + 5 =