MWAhost

MWAhost

VI TILBYDER EN NEM OG SIKKER HOSTING

Med MwaHost’s betalingssystem er det muligt at modtage betalinger med kreditkort over Internettet direkte via din egen hjemmeside. For at kunne benytte MwaHosts betalingssystem kræves en indløsningsaftale med PBS.
Sikkerhed:
Betalingsgateway’en er godkendt og PCI certificeret af Fort Consult. Systemet benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS.
Betalingssystemet står placeret i sikret serverrum med tyverialarm, nødstrømsanlæg, energen anlæg og aircondition. Systemet overvåges af vagter 24 timer i døgnet 365 dage om året.
Alle produkter købt hos MwaHost er inklusiv gratis telefon og e-mail support.
serverhosting

Server Hosting

virtual server

Virtual Server

HE

Hosted Exchange

Med en serverhosting aftale, får du fuld kontrol over din egen dedikerede server, hvor der frit kan installeres specielle komponenter og server software, som kan skræddersys til netop din virksomhed. Med en Virtual Server fra MwaHost, får du mulighed for at køre skræddersyede applikationer af enhver art. Du vælger selv dit operativsystem, fra en bred vifte af muligheder. Med en Hosted Exchange løsning fra MwaHost sikrer du, at dine kollegaer har mulighed for at dele e-mails, kalender og filer lige meget hvor i verden de befinder sig.
Serveren står placeret i vores professionelle serverrum, og vi tager os af den daglige drift og administration.
Vi understøtter selvfølgelig Microsoft Windows Server 2003 platformen, samt en lang række Linux distributioner.
Som en yderligere funktionalitet, er det med Hosted Exchange muligt, at modtage eller sende e-mails og redigere kalender på mobile enheder som f.eks. en PDA eller mobiltelefon.
Det eneste du skal sørge for er, at servicere dine kunder og gøre det du er bedst til. Kunden har selvfølgelig afministrator adgang til serveren, og dermed også mulighed for at installere programmer, services, 3.parts komponenter osv. Hosted Exchange kræver min. Windows XP Service Pack 1.
Du kan bestille en uforpligtende telefonsamtale, samt tilbud ved at udfylde kontakformularen som findes her. Virtual Server produktet er tiltænkt virksomheder, med specielle behov som ikke kan dækkes af vores standard produkter og syntes ag vores Dedikerede Servere er et step for højt. Ved bestilling af Hosted Exchange, vil domænet blive peget til vores Exchange server.
En af vores medarbejdere vil efterfølgende ringe dig op og fortælle dig hvilke muligheder du har. Dette vil medføre at tidligere POP3 konti mv. ikke længere vil være aktive.Dette vil medføre at tidligere POP3 konti mv. ikke længere vil være aktive.
Fordele ved Hosted Exchange  Vi tilbyder det
Mulighed for deling af kalender samt e-mail check
Adgang via. Mobilenheder som f.eks. PDA og mobiltelefon check
Webmail adgang med næsten samme muligheder som Outlook 2007 check
En Hosted Exchange løsning kræver ingen server i huset, og dermed ingen etablerings og vedligeholdelses-omkostninger check
Virus og spamfilter af ind- & udgående e-mails check
Krypteret 128 bit adgang uanset hvilken tilgang, der benyttes check
Backup check
Microsoft Outlook 2007 Licens inkluderet (kan tilvælges) check
Funktioner
Hosted Exchange POP3 Hosted Exchange Light Hosted Exchange
Outlook Web Access (OWA) Nej Ja Ja
Microsoft Outlook licens Nej Nej Kan tilvælges
Outlook Mobile Access (OMA) Nej Ja Ja
128bit krypteret SSL adgang Nej Ja Ja
Diskplads  90MB 100MB Min 1GB (max 10GB)
Ubegrænset antal e-mail alias Ja Ja Ja
Adgang til delt kalender Nej Nej Ja
Kontaktpersoner Ja Nej Ja
Kalender Nej Nej Ja
Globale adressebøger Ja Nej Ja
Opgaver Nej Nej Ja
Public Folders (Offentlige mapper) Nej Kan tilvælges Kan tilvælges
Virusscanning Ja Ja Ja
Spamfilter Ja Ja Ja
Synkronisering med mobile enheder Nej Ja Ja
Backup Ja Ja Ja
Gratis telefonsupport Ja Ja Ja
Online e-mail administration Ja Ja
Domænealias (flere domæner) Kan tilvælges Kan tilvælges Kan tilvælges
Catch-all adresser Ja Ja

Hosted Disk

Med en Hosted Disk løsning fra MwaHost har du altid dine dokumenter og filer lige ved hånden, eneste krav er adgang til internet. Du slipper tilmed for at tænke på backup og sikkerhed, det tager vi os af.

serverdisk

Adgang til dine data kan ske på to måder, enten direkte gennem en internet browser eller ved tilkobling af et netværksdrev til din PC eller bærbar. Tilkobling af et netværksdrev, opnås ved installation af et lille stykke software som automatisk konfigurerer sig selv og kobler op til drevet.
Alle produkter købt hos MwaHost er inklusiv gratis telefon og e-mail support.
Sikkerhed:
Dine data tilgås altid gennem en 128bit krypteret SSL kanal, dette gælder uanset om du bruger webinterface eller tilgår data gennem dit netværksdrev. Du slipper for at tænke på backuppen, den tager vi os af i vores datacenter.
Backuppen opbevares 30 dage tilbage i tiden, bemærk vi kan være nødsaget til at tage os betalt for genskabning af data. Serverne er placeret i vores topsikrede serverrum med tyverialarm, aircondition, brandsikring og UPS samt nødstrømsanlæg. Serverne overvåges selvfølgelig af vores overvågningssystem, således at vores vagter bliver alarmeret såfremt der opstår fejl.

Remote Backup

Med Remote backup fra MwaHost sikrer du din virksomhed mod det værst tænkelige – tab af forretningsdata af enhver art. Backup transporteres automatisk og krypteret over en sikker SSL forbindelse til vores datacenter. Du slipper dermed for indkøb og drift af software og en lokal backupserver.

Remote Backup

Remote backup er kompatibelt med stort set alle operativsystemer.

Sikkerhed:
Der tilbydes maksimal sikkerhed idet data krypteres, dvs. dataene kun kan genetableres af folk med den korrekte dekrypteringsnøgle (password). Krypteringen er din sikkerhed for at data altid er i god behold og ikke kan læses af 3. mand.
Som en yderligere sikkerhed har vi valgt at installere et SSL certifikat på serveren, som gør at al kommunikationen mellem klient og server er krypteret.
MwaHosts backup servere er i placeret i vores elektronisk sikrede serverrum med tyverialarm, adgangskontrol, nødstrømsanlæg og aircondition. Backup serverne er elektronisk overvåget 24 timer i døgnet og evt. fejl bliver rettet med det samme af vores døgnvagter.
Anden information
Online Backup er JAVA baseret, hvilket gør Online backup kan installeres i Microsoft Windows, Mac OS X og Linux. Efter backup agenten er installeret og backupset er defineret, bliver din backup komprimeret og krypteret 128 bit, inden den uploades til vores datacenter. Kommunikationen mellem agenten og vores datacenter sker gennem en sikker SSL krypteret forbindelse. Krypteringen er din sikkerhed for data ikke kan genetableres af 3. mand.
Remote backup er inklusive agenter for “hot backup” af flg. applikationer:
 • http://www.wannafind.dk/images/elements/list_arrow.gif); background-position: 0px 50%; “>Microsoft SQL Server 2000 / 2005 / 2008 / 2008R2
 • http://www.wannafind.dk/images/elements/list_arrow.gif); background-position: 0px 50%; “>Microsoft Exchange Server 2000 / 2003 / 2007 / 2010
 • http://www.wannafind.dk/images/elements/list_arrow.gif); background-position: 0px 50%; “>Lotus Domino / Notes 7 / 8 / 8.5
 • http://www.wannafind.dk/images/elements/list_arrow.gif); background-position: 0px 50%; “>Oracle 10g / 11g
 • http://www.wannafind.dk/images/elements/list_arrow.gif); background-position: 0px 50%; “>MySQL 3.2.4 / 4 / 5
“Hot backup” gør det muligt, at tage backup uden at lukke systemer ned, og på den måde sikres den bedste oppetid. Din backup placeres på et RAID baseret high-end storagesystem i vores datacenter. Systemerne i vores datacenter bliver døgn-overvåget og eventuelle fejl vil blive rettet øjeblikkeligt.

Teknisk beskrivelse
 • Brugervenlig installation og opsætning
 • Krypterings algoritmer: AES, DESede, Twofish
 • Krypterings metoder: ECB (Cipher Block chaining) og ECB (Electronic Cookbook)
 • Data krypteres og komprimeres automatisk lokalt, inden det afsendes til serveren
 • Incremental Backup sikrer kun nye eller ændrede filer backes op til serveren.
 • Mulighed for Delta Block Incremental Backup – Backup af store filer hvor kun ændringer i filen, siden sidste backup, bliver overført.
 • Mulighed for backup af “System State”
 • Mulighed for at køre OS specifikke kommandoer før og efter backup
 • Mulighed for “Volume Shadow Copy” i Windows 2003 og Windows XP. Fortag backup af åbne filer.
 • Mulighed for låse Remote backup agenten til specifik IP-adresse.
 • Data kan kun genetableres med den korrekte dekrypteringsnøgle.
 • Automatisk udsendelse af detaljeret backuprapport via e-mail efter endt backup.
 • Online-adgang til genetablering af filer via. almindelig browser.
 • Mulighed for Exchange Mailbox Backup (backup af individuelle e-mails på Microsoft Exchange Server)

Webhotel

Med et webhotel hos MwaHost, får du et sikkert driftsmiljø til din virksomheds hjemmeside. Udover serverplads til hjemmeside, stiller MwaHost, ubegrænset antal e-mailadresser til rådighed på alle webhoteller.

webhotel

Ved oprettelse af webhotel hos MwaHost, medfølger gratis .dk domæne. For specifikke løsninger, kontakt da venligst MwaHost Support. Se den fulde oversigt over de webhoteller.
 • Basic
 • Standard
 • Professionel
 • Business
 • Enterprise

Office 365

Office 365 er en af de bedste løsninger

Vi hjælper med at sætte dig og virksomhed op til Office 365.
Mere tekst følger her.

Hosted Malifilter

Slip for spam og virus

Hosted Mailfilter er for dig, der vil undgå omkostninger, tidsforbrug og bekymringer i forbindelse med spam og virus. Med vores Hosted Mailfilter sikrer vi dine e-mails med den nyeste og mest sikre teknologi.

Fordele for din virksomhed

 • Vi tager ansvaret, og stopper spam og virus inden de når din virksomhed
 • Vi står for installation, vedligeholdelse, drift og opdateringer
 • Du undgår at investere i hardware
 • Hosted Mailfilter er altid opdateret med de nyeste og mest sikre teknologier
 • Du opnår en optimal sikkerhed til lavest mulige pris
Hosted Mailfilter kan købes med spamfilter, virusfilter eller med begge dele.

Sådan virker Hosted Mailfilter

Din virksomheds e-mails omdirigeres automatisk til vores servere, hvor de sendes gennem en række e-mail-scannere, som på få sekunder frasorterer spam og virusinficerede e-mails. Som bruger af Hosted Mailfilter får du adgang til et online rapporteringscenter, hvor du kan følge med i dit mailflow og lave din egen opsætning.

Mailfilter, der effektiviserer sig selv

Mailfilteret genkender selv mønstre, justerer løbende sig selv, og bliver på den måde hele tiden mere effektivt, så det kan genkende de nyeste vira og den nyeste spam. Scannerne opdateres hvert 10. minut, så filteret hele tiden er i stand til at identificere nye angreb. Dine e-mails gennemløber et PVR-virusfilter, som via mønstergenkendelse er i stand til at identificere mistænkelige e-mails, som herefter midlertidigt sættes i karantæne.

Tre forskellige mailfiltre

Grafikbullets Hosted Mailfilter Indeholder alt det, der er nævnt ovenfor
Grafikbullets Hosted Mailfilter Light
En enkel og effektiv løsning, der kan beskytte virksomheder med op til 20 medarbejdere effektivt mod spam og virus. Løsningen er billigere end Hosted Mailfilter, men den indeholder til gengæld færre avancerede faciliteter
Grafikbullets Hosted Mailfilter Public
Beregnet til alle offentlige instanser med eget domænenavn

Bestilling og kontakt

Lad os hjælpe dig med at finde den løsning der passer til dine behov.
Ring eller e-mail til os!

Support

Hvis du har brug for hjælp sidder vi altid klar til at hjælpe dig med dine problemer. Du kan oprette en online support sag eller hvis du fortrækker telefonisk support ringe på vores support/hotline nummer.
Det er også muligt at indgå en 24/7/365 support aftale med kundeservice eller din sælger. Således kan du altid, -når det passer dig, hele døgnet ringe og få support på dine produkter.
Online Support Sag
Søg i vores knowledge base
Telefonisk Support
+45 70 20 66 56
Remote Support
Skal hverken installeres eller lign. bare køres.

SMS Gateway

Med SMS Gateway fra MwaHost åbnes helt nye muligheder for kommunikation fra din hjemmeside og dit firma. Systemet sender SMS beskeder firekte fra Internettet og kan bruges til alle former for automatisk notifikation af f.eks. indkommende ordre på en salgshjemmeside, vidererapportering af kundehenvendelser.
SMS Gatewayen kan med fordel benyttes til at udsende beskeder til en gruppe medarbejdere – f.eks. teknikere i marken eller sælgerne på vejen.
Alle produkter købt hos MwaHost er inklusiv gratis telefon og e-mail support.